Sunday, September 13, 2020

How to peel, clean & devein Prawns(Shrimps) ЁЯНд/роЪுро▓рокрооாрой рооுро▒ைропிро▓் роЗро▒ாро▓் роЪுрод்родроо் роЪெроп்ро╡родு роОрок்рокроЯி?

Prawns are a delicious addition to any seafood dish. To get the freshest prawns, make sure you pay attention to the packaging, the color, and the odor. When you clean your prawns, rinse them in cold water before you begin de-shelling and deveining. You'll need to remove the head, the tail, and the legs before cooking for most recipes.






1. Rinse the prawns in cold water

2. Remove the prawn head

3. Pull off the tail

4. Peel of the shell and legs

5. Devein the prawns

6. Use the tip of knife to pull out the vein and discard it.

роЪுро▓рокрооாрой рооுро▒ைропிро▓் роЗро▒ாро▓் роЪுрод்родроо் роЪெроп்ро╡родு роОрок்рокроЯி? 

1. роЗро▒ாро▓ை роХுро│ிро░்рои்род роиீро░ிро▓் роЕро▓роЪிроХ் роХொро│்ро│ро╡ுроо் 

2. рокிро▒роХு роТро╡்ро╡ொрой்ро▒ாроХ роОроЯுрод்родு роЕродрой் родро▓ைрок்рокроХுродிропை роиீроХ்роХро╡ுроо் 

3. роЕродேрооாродிро░ி ро╡ாро▓் рокроХுродிропைропுроо் роиீроХ்роХро╡ுроо் 

4. рокிро▒роХு роироЯுро╡ிро▓் роЙро│்ро│ родோро▓ை роЙро░ிрод்родெроЯுроХ்роХро╡ுроо் 

5. рокிрой்рокு роЕродройை роХрод்родிропாро▓் роХீро▒ி роироЯுро╡ிро▓் роЙро│்ро│ роХро┤ிро╡ுрок்рокொро░ுро│ை роиீроХ்роХро╡ுроо் 

роЪுро▓рокрооாрой рооுро▒ைропிро▓் роЙро░ிрод்род роЗро▒ாро▓்роХро│் роЗродோ роЙроЩ்роХро│ுроХ்роХாроХ!

No comments:

Post a Comment

Paneer Pazhmilagai Varuval

Paneer Pazhamilagai Varuval is a South Indian dish featuring paneer (Indian cottage cheese) and spicy, tangy tamarind sauce.  Ingredients: P...