Prawns are a delicious addition to any seafood dish. To get the freshest prawns, make sure you pay attention to the packaging, the color, and the odor. When you clean your prawns, rinse them in cold water before you begin de-shelling and deveining. You'll need to remove the head, the tail, and the legs before cooking for most recipes.
1. Rinse the prawns in cold water
2. Remove the prawn head
3. Pull off the tail
4. Peel of the shell and legs
5. Devein the prawns
6. Use the tip of knife to pull out the vein and discard it.
சுலபமான முறையில் இறால் சுத்தம் செய்வது எப்படி?
1. இறாலை குளிர்ந்த நீரில் அலசிக் கொள்ளவும்
2. பிறகு ஒவ்வொன்றாக எடுத்து அதன் தலைப்பகுதியை நீக்கவும்
3. அதேமாதிரி வால் பகுதியையும் நீக்கவும்
4. பிறகு நடுவில் உள்ள தோலை உரித்தெடுக்கவும்
5. பின்பு அதனை கத்தியால் கீறி நடுவில் உள்ள கழிவுப்பொருளை நீக்கவும்
சுலபமான முறையில் உரித்த இறால்கள் இதோ உங்களுக்காக!
No comments:
Post a Comment